Spoedzending nodig? Bel direct 088 - 35 35 900
Spoedzending? 088 - 35 35 900

BINNEN DE AFGESPROKEN TIJD VOOR UW DEUR


Top Koeriers zet al 20 jaar alles op alles om uw een optimale persoonlijke service te verlenen. Als geen ander koeriersbedrijf kennen wij het belang van een spoedzending voor u als afzender en voor de ontvanger. Met uw spoedzendingen neemt u dus geen enkel risico.

Top Koeriers - Spoed Transport

Wij beloven u een:


1. SNELLE EN (INTER)NATIONALE BEZORGING


Wij werken snel. Onze koerier staat al binnen de afgesproken tijd bij u voor de deur als u uw zendingen laat ophalen in de buurt van onze vestigingen in de hiernaast vermelde regio’s, van Amsterdam tot Limburg. De overige tijd is afhankelijk van de afstand van onze vestigingen. Met meer dan 100 voertuigen bezorgen wij in heel Nederland tot ver daarbuiten.


2. BETROUWBARE, FLEXIBELE EN ALTIJD BEREIKBARE KOERIERSDIENST


Bij Top Koeriers staat de betrouwbaarheid en klantgerichtheid hoog in het vaandel. Om deze redenen werken wij met representatieve chauffeurs die u kunt vertrouwen als uw eigen mensen. Wij zijn flexibel en altijd bereikbaar. In de 24-uurs economie is een spoedkoerier die altijd klaarstaat gewoon een must en daarom kunt u ons altijd meteen bereiken op: 088 – 35 35 900.


3. ALTIJD EEN LAGE PRIJS


Bij spoedzendingen profiteert u bij ons van de laagste prijs. Met onze prijs (38 tot 42 cent per kilometer) zijn wij tot wel 35% voordeliger dan de gemiddelde koerier!
Meer informatie over onze tarieven.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Dan is 1 telefoontje genoeg!

Bel nu 088 – 35 35 900