Top Koeriers stelt zich voor

Maak kennis met onze vakmensen.

Maak kennis met het team van Top Koeriers. Zij zorgen er dag en nacht voor dat alle zendingen goed en veilig vervoerd worden.

Janny

Sales Manager 2004

Met meer dan 40 jaar ervaring in de transportwereld, kan je mij met recht een transportvrouw noemen! Na jarenlang te hebben gewerkt bij grote logistieke dienstverleners, was het tijd voor wat anders. Toen kwam Top Koeriers op mijn pad. Een hecht team met een fijne communicatie tussen chauffeurs, hoofdkantoor en klant.
Ik help u graag met uw logistieke vraagstuk!

Eveline

Marketing Manager en crediteurenbeheer 2017

Na het afronden van mijn opleiding, ben ik direct van start gegaan in het familiebedrijf Top Koeriers. Ik heb altijd een passie gehad voor marketing, schrijven en social media. Hoe leuk is het om deze drie elementen te kunnen combineren?
Ik zorg ervoor dat alles wat met marketing te maken heeft, op rolletjes loopt. Daarbovenop ondersteun ik het team bij bijvoorbeeld grote projecten en beheer ik de crediteuren.

Nick

Planning coördinator 2005

Nick wilde niet op de foto, dus hierbij zijn favoriete auto!

Mijn collega’s noemen mij ook wel “meesterplanner”. Ik zorg er voor dat uw zending zo snel en efficiënt mogelijk van A naar B gaat.
Ik overzie alles, weet precies waar alle chauffeurs rijden en heb binnen een mum van tijd een chauffeur voor uw deur staan. Als ik uw rit aanneem, komt het helemaal goed!

Wilma

Office Manager & Financiële administratie 2001

Ik zorg dat alles achter de schermen vlot doorloopt. Kapotte stoel? Ik regel een nieuwe. Papier op? Geef maar door, morgen heb je weer nieuw. Ik hou van regelen en spullen goed op orde hebben. Dat maakt een kantoor zo veel prettiger om in te werken!
Ook zorg ik wekelijks voor een net afgewerkte financiële administratie.

Monica

Administratie, facturatie en debiteurenbeheer 2006

Administratie is het hart van een bedrijf. Ik bewaak de geldstromen en beheer de debiteuren. Ook hou ik mij bezig met facturatie. Ik hou van het precisiewerk dat hiervoor nodig is. Een erg afwisselende functie die ik elke dag met pit en passie aanpak!

Erik

Oprichter & Algemeen directeur

Top Koeriers is in 1996 ontstaan onder de filosofie: De chauffeurs zijn de Toppers. Zij staan elke dag, in weer en wind, klaar voor ons en onze klanten. Wij zijn klein begonnen in Haarlem, maar al snel uitgegroeid tot een koeriersdienst met landelijke dekking.

In de loop der jaren heb ik een stabiel en harmonieus team om mij heen gebouwd dat vanaf het hoofdkantoor alle transporten overziet.

Top Koeriers is een spoedtransport bedrijf met een specialisatie in urgent medisch transport. Het accent ligt bij het persoonlijk ophalen en afleveren van uw zending. Het pakket begeleiden tot aan de juiste afdeling, kamer of persoon is waar wij ons (mede) in onderscheiden. Onze gehele werkwijze kunt u hier teruglezen.

Leaders in Rush with Personal Touch

Ons team staat 24 uur per dag voor u klaar, dus ook ‘s nachts!

Wij helpen u graag bij het verzorgen van uw zending. Of het nu gaat om een doosje visitekaartjes of urgent medisch transport; Het team van Top Koeriers is 24 uur bereikbaar om u te ondersteunen.

Hoe werkt het? Boek mijn Top Koerier