MEDISCH TRANSPORT

Top Koeriers biedt sinds 1996 betrouwbaar transport van medische zendingen voor onder andere ziekenhuizen, klinieken en laboratoria. Zo hebben onze medische koeriers ruime ervaring met het vervoeren van bijvoorbeeld medicijnen, implantaten, human tissue, operatie-instrumenten, medische monsters en medische apparatuur. Uiteraard staat tijdens het transport van uw zending zorgvuldigheid bij ons hoog in het vaandel.

Top Koeriers biedt:

 • Betrouwbaarheid
 • Snelheid
 • Een Dedicated vehicle, zonder tussenstops
 • Persoonlijke overhandiging aan ontvanger, afdeling of OK.
 • Maatwerk en flexibiliteit.

Een medisch transport aanmelden

UW MEDISCH KOERIER TIJDENS DE CORONAPANDEMIE

Tijdens de COVID-19 pandemie is het belangrijker dan ooit dat het transport van medische apparatuur, sneltesten en medisch transport doorgang vindt. Top Koeriers is dankzij 25 jaar ervaring binnen de medische branche dé partner voor ziekenhuizen, klinieken, laboratoria en leveranciers.

SPOEDTRANSPORT VAN MENSELIJK WEEFSEL EN ORGANEN

Top Koeriers is een ervaren medische koeriersdienst als het gaat om het transport van ‘human organs’ en menselijk weefsel van en aan ziekenhuizen, klinieken en donor-instellingen. Doordat organen en weefsel snel en met uiterste zorgvuldigheid geleverd moeten worden, bieden wij u adequaat transport aan. Uw medische zending wordt derhalve altijd persoonlijk afgeleverd bij de desbetreffende persoon, OK of CSA.

Ons medisch transport is:

 • op maat, afgestemd op uw wensen
 • uiterst betrouwbaar
 • snel
 • 24/7 in te plannen
 • altijd vrij van nacht- en weekendtoeslagen.

EEN MEDISCH TRANSPORT INPLANNEN

Heeft u een vraag over ons medisch (spoed)transport of wilt u direct een medische zending aanmelden? Neem dan contact op met onze centrale planning via 088-35 35 900 of stuur een e-mail naar info@topkoeriers.nl.

Ik wil een medische zending laten bezorgen door Top Koeriers

DEDICATED VEHICLE: DE KRACHT VAN TOP KOERIERS

Top Koeriers kan haar klanten spoedtransport bieden, dankzij het inzetten van dedicated vehicles. Zo’n dedicated rit houdt in dat:

 • Transport snel is doordat de chauffeur van A naar B rijdt zonder overslag of tussenkomst van derden.
 • De chauffeur exclusief voor één klant rijdt
 • De chauffeur die de zending ophaalt, het pakket ook persoonlijk aflevert
 • Het transport flexibel is. Last-minute aanpassingen kunnen altijd door de klant worden gemaakt.

 

WIJ BIEDEN U:

Transport op maat

Samen met u kijken wij graag naar de beste oplossing voor uw medische (spoed)transport.

Zorgvuldigheid

Wij werken met representatieve en zorgvuldige chauffeurs die bekend zijn in de Nederlandse en Belgische ziekenhuizen en klinieken. Uw zending wordt altijd afgeleverd bij de desbetreffende CSA, afdeling of persoon.

Lage kosten

Met ons basistarief van 38 tot 42 cent per kilometer zijn wij tot wel 35% voordeliger dan de gemiddelde spoedkoerier in Nederland. Wij brengen nooit nacht- of weekendtarieven in rekening.

Spoed of no-rush

Dankzij het spoedtransport van Top Koeriers zit een chirurg, OK of ziekenhuisafdeling nooit zonder noodzakelijke instrumenten en medicijnen. Wij bezorgen alle medische zendingen, indien noodzakelijk, met de grootst mogelijke snelheid. Zendingen met minder grote spoed verzorgen wij uiteraard ook graag voor u.

Flexibiliteit

Top Koeriers begrijpt dat het werk in ziekenhuizen, laboratoria en donor-instellingen 24/7 doorgaat. Daarom staan wij dag en nacht voor u klaar om uw zending te transporteren.

Bereikbaarheid

Onze centrale planning is op elk gewenst moment bereikbaar op: 088 – 35 35 900. U wordt altijd direct te woord gestaan door een ervaren planner.

Veelgestelde vragen

Top Koeriers is een bekende naam in de ziekenhuizen van Nederland en België. De chauffeurs zijn bekend en vertrouwd met de ziekenhuizen en haar personeel. Afleveren op een specifieke afdeling of bij de juiste persoon is iets dat wij dagelijks doen. Als u aangeeft waar uw pakket verwacht wordt, zullen wij uw zending naar wens afleveren.

Top Koeriers is 24/7 inzetbaar. Wij leveren ook ‘s avonds en ‘s nachts zendingen.

Binnen de afgesproken tijd staat een chauffeur voor u klaar om het pakket in ontvangst te nemen. Door te bellen naar onze centrale planning kunnen wij met u overleggen, hoe snel u een koerier nodig heeft.

Scherpe tarieven

Met onze tarieven kunt u tot wel 35% besparen op uw huidige koerierskosten!

24/7 beschikbaar

De centrale planning staat u 24/7 te woord, zonder wachttoon!

Snelle en efficiënte levering

Afleveren waar en bij wie u maar wenst, compleet met afleverbevestiging

Veilige verzending

Één auto, één chauffeur voor één zending.