OVERIGE KOERIERSDIENSTEN

Naast ons medisch en spoed transport, is Top Koeriers inzetbaar als uw vaste partner voor al uw zakelijk transport. Of het nu gaat om brieven, pakketten of bijzondere objecten, Top Koeriers ondersteunt u graag met uw logistieke vraagstukken. Één telefoontje is genoeg om uw zending op te laten halen.

Hieronder vindt u een greep uit de vele situaties waar u ons voor in kunt zetten.

U bent altijd welkom om te bellen en een kennismakingsgesprek in te plannen. Wij bespreken graag met u wat uw transport behoeften zijn, en wat Top Koeriers daarin kan betekenen.

Bel voor afspraak    Hoe werkt het?

 

TOP KOERIERS ALS VASTE PARTNER VOOR AL UW ZAKELIJK TRANSPORT

 

 

Storingen

Als er zo snel mogelijk spare parts nodig zijn om een storing te verhelpen.

 

 

 

1 op 1 levering

Als u ervan verzekerd wilt zijn dat het pakket aan de juiste persoon wordt overhandigd en niet gaat rondzwerven op een goederenontvangst.

 

 

 

Belangrijke documenten

Wanneer belangrijke stukken zo snel mogelijk naar een advocaat, notaris etc. gebracht moeten worden om een proces of vergadering niet lang te laten ophouden.

 

Retourzendingen

Als er op het afleveradres niet alleen afgeleverd moet worden, maar ook de juiste goederen weer zo snel mogelijk retour moeten worden gebracht.

 

Waardetransport

De inhoud van het pakket is waardevol of moeilijk te vervangen. Door onze werkwijze, is uw transport veilig. Hiervoor gelden wel extra, in overleg te bepalen, voorwaarden. Bel onze planning op 088- 35 35 900 voor meer informatie.

 

 

Persoonlijke aandacht

Als uw zending net even wat extra aandacht nodig heeft. Alsof het door u zelf wordt vervoerd. Compleet met persoonlijke overhandiging en digitaal afleverbewijs.

 

Machine onderdelen

Grote machines kunnen door kleine onderdelen compleet stil komen te liggen. Bij dit soort grote economische belangen kunt u ons inzetten, zodat de machines in een zo kort mogelijk tijdsbestek weer draait.

 

 

Right place right time

Wanneer het van belang is dat er precies op tijd wordt opgehaald of afgeleverd, zoals Just in Time in een productieproces.

 

Grote belangen

Uw zending is van levensbelang of het welzijn van mensen hangt direct samen met de snelle en betrouwbare levering van het pakket. (Zoals bij organen of medicijnen)

 

 

Landelijke dekking

Heeft u goederen of producten die door het hele land opgehaald en afgeleverd moeten worden? Geen probleem, wij hebben vestigingen door heel Nederland én België!

 

Aanbesteding

U heeft ingeschreven op een aanbesteding en wilt er zeker van zijn dat uw papieren op tijd bij de juiste persoon aankomen.

 

Vertraging verkleinen

Wanneer de voortgang van een vergadering of proces opgehouden dreigt te worden en bepaalde stukken zo snel mogelijk naar de plek van bestemming gebracht moeten worden.

 

 

Top Koeriers als uw vaste partner

Uitbesteding van al uw transporten

Uw bedrijf of instelling besluit om het intern transport uit te besteden op grond van budgettaire of praktische redenen. Wij zijn in de regel voordeliger dan een eigen chauffeur met uw eigen bedrijfsauto.

Wij treden graag in contact met u om uw mogelijkheden tot een optimale transportregeling te bespreken. Wij leveren maatwerk. Stuur een e-mail naar info@topkoeriers.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op, of bel 088 – 35 35 900 om direct te woord te worden gestaan.

Contact opnemen

Scherpe tarieven

Met onze tarieven kunt u tot wel 35% besparen op uw huidige koerierskosten!

24/7 beschikbaar

De centrale planning staat u 24/7 te woord, zonder wachttoon!

Snelle en efficiënte levering

Afleveren waar en bij u maar wenst, compleet met afleverbevestiging

Veilige verzending

Één auto, één chauffeur voor één zending.