ZO GARANDEREN WIJ ZORGVULDIG, SNEL TRANSPORT

Een zending veilig, snel én persoonlijk van opdrachtgever naar ontvanger brengen is de specialiteit van Top Koeriers. Hoe wij al bijna 25 jaar te werk gaan om alle zendingen naar tevredenheid te bezorgen, leest u in onderstaande werkwijze.

1.

Aanmelden

Via telefoonnummer 088-35 35 900 of per e-mail meldt u uw zending aan bij de centrale planning, die 24/7 bereikbaar is. Tijdens het aanmelden verstrekt u de ophaal-en aflevergegevens. De planner neemt al uw wensen met betrekking tot uw zending in ogenschouw en communiceert deze met de chauffeur, zodat het transport volgens wens verloopt.

2.

Ophalen

Uw zending wordt binnen de afgesproken tijd opgehaald, waarna de chauffeur zonder tussenkomst van derden, distributiecentrum of overslag naar de eindbestemming rijdt.

3.

Afleveren

De chauffeur die uw zending ophaalt is zonder uitzondering ook de persoon die het pakket persoonlijk overhandigd aan de betreffende ontvanger, de gewenste afdeling of de goederenontvangst. U bepaalt te allen tijde aan wie de zending wordt overgedragen.

4.

Achteraf

Na de persoonlijke overhandiging van de zending ontvangt u automatisch een digitale afleverbevestiging voor uw administratie.

DEDICATED VEHICLE: DE KRACHT VAN TOP KOERIERS

Top Koeriers kan haar klanten spoedtransport bieden, dankzij het inzetten van dedicated vehicles. Zo’n dedicated rit houdt in dat:

  • Transport snel is doordat de chauffeur van A naar B rijdt zonder overslag of tussenkomst van derden.
  • De chauffeur exclusief voor één klant rijdt
  • De chauffeur die de zending ophaalt, het pakket ook persoonlijk aflevert
  • Het transport flexibel is. Last-minute aanpassingen kunnen altijd door de klant worden gemaakt.

 

Scherpe tarieven

Met onze tarieven kunt u tot wel 35% besparen op uw huidige koerierskosten!

24/7 beschikbaar

De centrale planning staat u 24/7 te woord, zonder wachttoon!

Snelle en efficiënte levering

Afleveren waar en bij u maar wenst, compleet met afleverbevestiging

Veilige verzending

Één auto, één chauffeur voor één zending.