Overige koeriersdiensten

Heeft u geen spoed-of medisch transport? Geen probleem, wij zijn heel veelzijdig. Hieronder ziet u enkele voorbeelden van transporten die wij ook voor u kunnen verzorgen:

Storingen

Als er zo snel mogelijk spare parts nodig zijn om een storing te verhelpen.

Belangrijke documenten

Wanneer belangrijke stukken zo snel mogelijk naar een advocaat, notaris etc. gebracht moeten worden om een proces of vergadering niet lang te laten ophouden.

1 op 1 levering

Als u ervan verzekerd wilt zijn dat het pakket aan de juiste persoon wordt overhandigd en niet gaat rondzwerven op een goederenontvangst.

Grote belangen

Uw zending is van levensbelang of het welzijn van mensen hangt direct samen met de snelle en betrouwbare levering van het pakket. (Zoals bij organen of medicijnen)

Retourzendingen

Als er op het afleveradres niet alleen afgeleverd moet worden, maar ook de juiste goederen weer zo snel mogelijk retour moeten worden gebracht.

Persoonlijke aandacht

Als uw zending net even wat extra aandacht nodig heeft. Alsof het door u zelf wordt vervoerd. Compleet met persoonlijke overhandiging en digitaal afleverbewijs.

Right place right time

Wanneer het van belang is dat er precies op tijd wordt opgehaald of afgeleverd, zoals Just in Time in een productieproces.

Waardetransport

De inhoud van het pakket is waardevol of moeilijk te vervangen. Door onze werkwijze, is uw transport veilig. Hiervoor gelden wel extra, in overleg te bepalen, voorwaarden. Bel onze planning op

088- 35 35 900 voor meer informatie.

Machine onderdelen

Grote machines kunnen door kleine onderdelen compleet stil komen te liggen. Bij dit soort grote economische belangen kunt u ons inzetten, zodat de machines in een zo kort mogelijk tijdsbestek weer draait.

Aanbesteding

U heeft ingeschreven op een aanbesteding en wilt er zeker van zijn dat uw papieren op tijd bij de juiste persoon aankomen.

Uitbesteding van al uw transporten

Uw bedrijf of instelling besluit om het intern transport uit te besteden op grond van budgettaire of praktische redenen. Wij zijn in de regel voordeliger dan een eigen chauffeur met uw eigen bedrijfsauto.
Wij treden graag in contact met u om uw mogelijkheden tot een optimale transportregeling te bespreken. Wij leveren maatwerk. Stuur een e-mail naar info@topkoeriers.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op, of bel 088 – 35 35 900 om direct te woord te worden gestaan.

Landelijke dekking

Heeft u goederen of producten die door het hele land opgehaald en afgeleverd moeten worden? Geen probleem, wij hebben vestigingen door heel Nederland én België!

Vertraging verkleinen

Wanneer de voortgang van een vergadering of proces opgehouden dreigt te worden en bepaalde stukken zo snel mogelijk naar de plek van bestemming gebracht moeten worden.

© Copyright 2006-2021 | Top Koeriers B.V. | KVK : 34097543

powered by Everything WordPress theme