Spoedzending nodig? Bel direct 088 - 35 35 900
Spoedzending? 088 - 35 35 900

SNELLE (INTER)NATIONALE BEZORGING

Voor alle zendingen die snel of binnen een bepaald tijdsbestek op de plek  van bestemming moeten zijn. Top Koeriers zet al bijna 25 jaar alles op alles om u een optimale persoonlijke service te verlenen. 

Onze chauffeur haalt binnen de afgesproken  tijd uw zending op en rijdt vervolgens door naar de plek van bestemming, zonder tussenstops. Wij geven uw pakket nooit uit handen aan andere partijen, om u zo te verzekeren van het betrouwbaarste en veiligste spoedtransport. 

Bij Top Koeriers staat betrouwbaarheid en klantgerichtheid hoog in het vaandel. Daarom werken wij met representatieve chauffeurs die u kunt vertrouwen als uw eigen mensen.

FLEXIBEL, BEREIKBAAR EN VOORDELIG

Wij zijn flexibel en altijd inzetbaar voor onze opdrachtgevers. In de 24-uurs economie van vandaag de dag kan er op elk moment een spoedzending gewenst zijn. Daarom is onze centrale planning altijd bereikbaar op: 088 – 35 35 900

Wij rekenen geen weekend-en nachttoeslagen. Dit is één van de redenen waarom wij tot wel 35% voordeliger zijn dan de gemiddelde spoedkoerier! 

Bekijk al onze tarieven hier.

WIJ BELOVEN:

  • Uw pakket wordt niet overgedragen aan andere partijen.
  • Een planning die 24/7 bereikbaar is op het centrale nummer:
    088 – 35 35 900.
  • Terugkoppeling als er onverhoopt iets gebeurt wat de snelheid in gevaar brengt.
  • Een zeer voordelige prijs.