ZOEKT U EEN SPOEDKOERIER?

U kunt bij ons terecht voor alle zendingen die snel of binnen een bepaald tijdsbestek op de plek van bestemming moeten zijn. De chauffeurs van Top Koeriers zetten al bijna 25 jaar alles op alles om u een optimale persoonlijke service te verlenen.

SNELLE (INTER)NATIONALE BEZORGING MET DE CHAUFFEURS VAN TOP KOERIERS

Onze chauffeur haalt binnen de afgesproken tijd uw zending op en rijdt vervolgens door naar de plek van bestemming, zonder tussenstops. Wij geven uw pakket nooit uit handen aan andere partijen, om u zo te verzekeren van het betrouwbaarste en veiligste spoedtransport. 

Bij Top Koeriers staat betrouwbaarheid en klantgerichtheid hoog in het vaandel. Daarom werken wij met representatieve chauffeurs die u kunt vertrouwen als uw eigen mensen.

TOP KOERIERS IS FLEXIBEL, BEREIKBAAR EN VOORDELIG

De chauffeurs zijn flexibel en altijd inzetbaar voor onze opdrachtgevers. In de 24-uurs economie van vandaag de dag kan er op elk moment een spoedzending gewenst zijn. Daarom is onze centrale planning altijd bereikbaar op: 088 – 35 35 900

Wij rekenen geen weekend-en nachttoeslagen. Dit is één van de redenen waarom wij tot wel 35% voordeliger zijn dan de gemiddelde spoedkoerier! 

Interesse?

U kunt direct uw spoedzending aanmelden of telefonisch contact opnemen met de centrale planning van Top Koeriers. Bel 088 – 35 35 900 en krijg altijd onmiddellijk een bekwame planner aan de telefoon, zonder wachttoon of doorschakeling.

 

Bekijk voor meer informatie over onze werkwijze het overzichtelijke schema. Hierin kunt u inzien wat u kunt verwachten tijdens het aanmelden, ophalen, vervoeren en afleveren van uw spoedzending, met nét dat beetje extra.

Bekijk al onze tarieven hier.

WIJ BELOVEN:

  • Uw pakket wordt niet overgedragen aan andere partijen.
  • Een planning die 24/7 bereikbaar is op het centrale nummer:
    088 – 35 35 900.
  • Terugkoppeling als er onverhoopt iets gebeurt wat de snelheid in gevaar brengt.
  • Een zeer voordelige prijs.

© Copyright 2006-2021 | Top Koeriers B.V. | KVK : 34097543

powered by Everything WordPress theme