Spoedzending nodig? Bel direct 088 - 35 35 900
Spoedzending? 088 - 35 35 900

MEER DAN 20 JAAR ERVARING


Als spoedkoeriersdienst met meer dan 100 voertuigen, verzorgt Top Koeriers al 20 jaar spoedtransporten voor leveranciers van ziekenhuizen en klinieken. Zo hebben wij o.a. veel ervaring in het (spoed-) transport van medische instrumenten en goederen naar operatiekamers, CSA’s en goederenontvangst van ziekenhuizen en vice versa.

Tussen ziekenhuizen onderling verzorgen wij spoedzendingen en het vervoer van ‘human organs’ voor transplantatie en/of medisch onderzoek. Zo halen wij organen en menselijk weefsel op bij ziekenhuizen voor direct transport naar en persoonlijke aflevering bij andere klinieken. Daarbij spelen zorgvuldige behandeling en snelheid een grote rol.

medisch spoed transport organen

Bent u leverancier van ziekenhuizen of klinieken en heeft u behoefte aan een betrouwbare en voordelige transporteur van uw goederen? Dan treden wij graag persoonlijk met u in contact om uw transportwensen tot in detail te bespreken om maatwerk te kunnen leveren!


 • CHIRURGISCHE BETROUWBAARHEID


  Met Top Koeriers zal een chirurg nooit zonder de benodigde instrumenten werken. Wij bezorgen de benodigde instrumenten met, indien noodzakelijk, de grootst mogelijke spoed.


 • SPOED OF NO-RUSH


  Of het nu om een zending gaat die meteen geleverd moet worden (spoed) of bijvoorbeeld een leenset met specialistische chirurgische instrumentarium voor operatiekamers met 1 dag levertijd (no-rush): Top Koeriers regelt het voor u!


 • HUMAN ORGANS


  Bij transport tussen ziekenhuizen onderling gaat het om snelheid en zorgvuldige behandeling. Top Koeriers is specialist in vervoer van organen en menselijk weefsel ten behoeve van transplantatie en/of medisch onderzoek.


 • KLANTGERICHTHEID


  Het zijn mensen die samenwerken, geen klanten. Wij luisteren graag naar uw behoeftes en komen samen met u tot een optimale oplossing voor het bezorgen van uw medisch (spoed)transport.


 • BETROUWBAARHEID


  Wij werken met vaste chauffeurs die bekend zijn in de Nederlandse ziekenhuizen en klinieken, die u kunt vertrouwen als uw eigen mensen. Uw zending wordt nooit overgedragen aan derden.


 • FLEXIBILITEIT


  Spoedzendingen houden zich nu eenmaal niet altijd aan kantooruren. In het geval van medisch transport is een spoedkoerier die altijd klaar staat gewoon een must.


 • BEREIKBAARHEID


  Onze centrale planning is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar op 088 – 35 35 900. U wordt direct te woord gestaan door een ervaren planner. Zonder wachttoon of doorschakeling.


 • LAGE KOSTEN


  Met ons basistarief van 38 tot 42 eurocent per kilometer zijn wij tot wel 35% voordeliger dan de gemiddelde spoedkoerier in Nederland.
  Voor vrijblijvende informatie of het maken van een persoonlijke afspraak belt u 088 – 35 35 900.