OP ZOEK NAAR EEN MEDISCH KOERIER?

Met bijna 25 jaar ervaring zijn onze medische koeriers zeer bekend met de Nederlandse en Belgische ziekenhuizen, klinieken en hun leveranciers. Zo hebben wij onder andere veel ervaring in het (spoed-) transport van medische monsters, instrumenten, apparatuur, medicijnen en goederen naar operatiekamers, CSA’s en goederenontvangsten van ziekenhuizen (en vice versa). 

UW MEDISCH KOERIER IN TIJDEN VAN CRISIS

Tijdens de COVID-19 crisis, is het belangrijk dat uw medisch (spoed)transport centraal staat. Daarom zet Top Koeriers alles op alles om een helpende hand te bieden in de coronacrisis. Door de jarenlange ervaring in medisch transport, kunnen wij vakkundig en efficiënt het vervoer van coronatests uitvoeren.

Inmiddels is Top Koeriers een bekende naam geworden bij medische laboratoria in heel Nederland. Doordat wij bekend staan om onze accuratesse betreffende medisch transport, is het voor ons mogelijk zulke cruciale zendingen, zoals het vervoer van coronatests, uit te kunnen voeren.

MENSELIJK WEEFSEL

Tussen onder andere ziekenhuizen, klinieken en donor-instellingen, verzorgen wij al jaren (spoed)zendingen van “human organs” en menselijk weefsel. Dit wordt gebruikt voor transplantatie en/of medisch onderzoek. Wij zorgen voor een persoonlijk en adequaat transport, met zorgvuldigheid en discretie bij het ophalen en afleveren.

Interesse?

Heeft u een vraag of behoefte aan persoonlijk contact? Neem contact op met onze centrale planning op 088 – 35 35 900 of stuur een e-mail naar info@topkoeriers.nl . Wij denken graag mee aan een passende oplossing voor uw organisatie.

Lees hier meer informatie over temperatuur gecontroleerd transport.

WIJ BELOVEN:

Klantgerichheid

Wij komen graag samen tot een optimale oplossing voor het bezorgen van uw medische (spoed) transport.

Betrouwbaarheid

Wij werken met representatieve chauffeurs die bekend zijn in de Nederlandse en Belgische ziekenhuizen en klinieken. U kunt onze chauffeurs vertrouwen als uw eigen mensen. Ook bent u verzekerd dat wij uw zending NOOIT zullen overdragen aan derden.

Lage kosten

Met ons basistarief van 38 tot 42 cent per kilometer zijn wij tot wel 35% voordeliger dan de gemiddelde spoedkoerier in Nederland.

Chirurgische betrouwbaarheid

Met Top Koeriers zal een chirurg nooit zonder de benodigde instrumenten werken. Wij bezorgen de instrumenten met, indien noodzakelijk, de grootst mogelijke spoed. Er wordt voor gezorgd dat de juiste afdeling of persoon de zending in ontvangst neemt.

Spoed of no-rush

Voor zowel een spoedlevering als een levering met 1 dag levertijd; wij regelen het voor u.

Flexibiliteit

Medisch transport houdt zich nu eenmaal niet aan kantooruren. Daarom staan wij elke dag 24 uur voor u klaar. (dus ook in het weekend en feestdagen, waarover geen extra toeslagen worden gerekend.)

Bereikbaarheid

Onze centrale planning is op elk gewenst moment bereikbaar op: 088 – 35 35 900. U wordt altijd direct te woord gestaan door een ervaren planner.

© Copyright 2006-2021 | Top Koeriers B.V. | KVK : 34097543

powered by Everything WordPress theme