Spoedzending nodig? Bel direct 088 - 35 35 900
Spoedzending? 088 - 35 35 900

OP ZOEK NAAR EEN MEDISCH KOERIER?

Met bijna 25 jaar ervaring zijn onze medische koeriers zeer bekend met de Nederlandse en Belgische ziekenhuizen, klinieken en hun leveranciers. Zo hebben wij onder andere veel ervaring in het (spoed-) transport van medische instrumenten en goederen naar operatiekamers, CSA’s en goederen ontvangsten van ziekenhuizen en vice versa.

HUMAN ORGANS 

Tussen onder andere ziekenhuizen, klinieken en donor-instellingen, verzorgen wij al jaren (spoed)zendingen van “human organs” en menselijk weefsel. Dit wordt gebruikt voor transplantatie en/of medisch onderzoek. Wij zorgen voor een persoonlijk en adequaat transport, met zorgvuldigheid en discretie bij het ophalen en afleveren.

GEKOELD TRANSPORT

Wij verzorgen nu ook medisch transport in gekoelde of temperatuur gecontroleerde vervoersmiddelen. Op dit moment kunnen wij dit ophalen in Noord-Holland, om dit naar elke gewenste plek te brengen. Wij zijn druk bezig met het uitbreiden van deze dienst, om in de nabije toekomst door heel Nederland temperatuur-gecontroleerde zendingen uit te kunnen voeren! Houd ons nieuws in de gate voor updates over onze uitbreidingen.

WIJ BELOVEN:

Klantgerichheid

Wij komen graag samen tot een optimale oplossing voor het bezorgen van uw medische (spoed) transport.

Betrouwbaarheid

Wij werken met representatieve chauffeurs die bekend zijn in de Nederlandse en Belgische ziekenhuizen en klinieken. U kunt onze chauffeurs vertrouwen als uw eigen mensen. Ook bent u verzekerd dat wij uw zending NOOIT zullen overdragen aan derden.

Lage kosten

Met ons basistarief van 38 tot 42 cent per kilometer zijn wij tot wel 35% voordeliger dan de gemiddelde spoedkoerier in Nederland.

Chirurgische betrouwbaarheid

Met Top Koeriers zal een chirurg nooit zonder de benodigde instrumenten werken. Wij bezorgen de instrumenten met, indien noodzakelijk, de grootst mogelijke spoed. Bij de gewenste persoon of afdeling.

Spoed of no-rush

Voor zowel een spoedlevering als een levering met 1 dag levertijd; wij regelen het voor u.

Flexibiliteit

Medisch transport houdt zich nu eenmaal niet aan kantooruren. Daarom staan wij elke dag 24 uur voor u klaar. (dus OOK in het weekend en feestdagen, waarover geen extra toeslagen worden gerekend.)

Bereikbaarheid

Onze centrale planning is op elk gewenst moment bereikbaar op: 088 – 35 35 900. U wordt altijd direct te woord gestaan door een ervaren planner.