KOERIER ROTTERDAM


Top Koeriers rijdt voor opdrachtgevers in Rotterdam tot ver daarbuiten. Bel 088 – 35 35 900 en onze koerier is binnen de afgesproken tijd aanwezig om het pakket af te halen in Rotterdam, Schiedam, Ridderkerk en omliggende gemeenten in de Rijmond.


KOERIERDIENST VOOR SNELTRANSPORT


Sneltransport is een spoedzending die direct, zonder overslag of vertraging, de bestemming moet bereiken. De chauffeurs van onze koeriersdienst staan voor u gereed in Rotterdam en omgeving! Zij halen de zending bij u op in de regio Rijmond en rijden rechtstreeks door naar de bestemming in Nederland of in het buitenland.


OOK KOERIER VOOR DELFT, SCHIEDAM, RIDDERKERK EN EUROPOORT


Wij rijden niet alleen voor opdrachtgevers in Rotterdam zelf, maar halen binnen de regio Rijmond zendingen op binnen de afgesproken tijd. Wij zijn dus ook uw koerier voor Delft, Ridderkerk, Barendrecht, Schiedam en alle andere gemeenten die onderaan deze pagina staan.


KOERIER PRIJZEN EN TARIEVEN


Top Koeriers verzorgt uw sneltransport snel, betrouwbaar en tegen lage kosten. Met onze koerier prijzen zijn wij 30% tot 35% goedkoper dan andere koeriersbedrijven. Bel 088 – 35 35 900 of kijk voor meer informatie op koerier tarieven.


MEER OVER KOERIERSDIENST ROTTERDAM


Top Koeriers rijdt vanuit Rotterdam direct via de A13 in noordelijke richting, de A16 naar het zuiden en de A20 richting Gouda of de A15 verder naar het oosten. Afhankelijk van de bestemming bij het sneltransport en de verkeersdrukte kan onze koerier ook kiezen voor de A4 richting het noorden en zuiden of de N233 in zuidelijke richting. Onze opdrachtgevers bevinden zich in het centrum van Rotterdam en in de gebieden Spaanse Polder, Maashaven, Waalhaven, Kralingen, Rivium, Pernis, IJsselmonde, Europoort en Zestienhoven. Bovendien vertrekken wij vanuit omliggende gemeenten zoals Delft, Schiedam en Ridderkerk. Lees meer over ons werk als spoedkoerier Rotterdam en internationaal koerier op de pagina koeriersdiensten.


TOP KOERIERS VOOR ROTTERDAM EN DE RIJMOND


Koeriersdienst voor Alblasserdam, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Europoort, Hoogvliet, Rhoon, Ridderkerk, Spijkenisse en Vlaardingen.

© Copyright 2006-2021 | Top Koeriers B.V. | KVK : 34097543

powered by Everything WordPress theme