KOERIER MIDDEN NEDERLAND: REGIO UTRECHT


Top Koeriers rijdt voor opdrachtgevers in de regio Utrecht tot ver daarbuiten. Bel 088 – 35 35 900 en onze koerier is binnen de afgesproken tijd aanwezig om het pakket af te halen in de stad Utrecht en omliggende gemeenten in de provincie Utrecht.


KOERIERDIENST VOOR SNELTRANSPORT


Sneltransport is een spoedzending die direct, zonder overslag of vertraging, de bestemming moet bereiken. De chauffeurs van onze koeriersdienst staan voor u gereed in Utrecht! Zij halen de zending bij u op in de regio en rijden rechtstreeks door naar de bestemming in Nederland of in het buitenland.


OOK KOERIER VOOR MAARSSEN, NIEUWEGEIN EN HOUTEN


Wij rijden niet alleen voor opdrachtgevers in Utrecht zelf, maar halen binnen de gehele regio zendingen op binnen de afgesproken tijd. Wij zijn dus ook uw koerier voor Maarssen, Nieuwegein, Houten en alle andere gemeenten rondom Utrecht die onderaan deze pagina staan.


KOERIER PRIJZEN EN TARIEVEN


Top Koeriers verzorgt uw sneltransport snel, betrouwbaar en tegen lage kosten. Met onze koerier prijzen zijn wij 30% tot 35% goedkoper dan andere koeriersbedrijven. Bel 088 – 35 35 900 of kijk voor meer informatie op koerier tarieven.


MEER OVER KOERIERSDIENST UTRECHT


Top Koeriers rijdt vanuit Utrecht direct via de A2 in noordelijke en zuidelijke richting en via de A12 in westelijke of oostelijke richting. Afhankelijk van de bestemming bij het sneltransport en de verkeersdrukte kan onze koerier ook kiezen voor de A27/A28 richting het noord/oosten of de A27 in zuidelijke richting. Onze opdrachtgevers bevinden zich in de binnenstad van Utrecht en in de gebieden Lage Weide, De Wetering, Overvecht en Kanaleneiland. Bovendien vertrekken wij vanuit omliggende gemeenten zoals Maarssen, Nieuwegein, IJsselstein, Houten en Zeist. Lees meer over ons werk als spoedkoerier Utrecht en internationaal koerier op de pagina koeriersdiensten.


TOP KOERIERS VOOR UTRECHT EN OMSTREKEN


Koeriersdienst voor Bilthoven, Bunnik, De Bilt, De Meern, Driebergen, Houten, Maarssen, Odijk, Utrecht, Vleuten, IJsselstein, Zeist.

© Copyright 2006-2021 | Top Koeriers B.V. | KVK : 34097543

powered by Everything WordPress theme