KOERIER REGIO LEIDEN EN OMGEVING


Top Koeriers rijdt voor opdrachtgevers in de regio Leiden tot ver daarbuiten. Bel 088 – 35 35 900 en onze koerier is binnen de afgesproken tijd aanwezig om het pakket af te halen in de stad Leiden en omliggende gemeenten in de provincie Zuid-Holland.


KOERIERDIENST VOOR SNELTRANSPORT


Sneltransport is een spoedzending die direct, zonder overslag of vertraging, de bestemming moet bereiken. De chauffeurs van onze koeriersdienst staan voor u gereed in Leiden! Zij halen de zending bij u op in de regio en rijden rechtstreeks door naar de bestemming in Nederland of in het buitenland.


OOK KOERIER VOOR RIJNSBURG, LEIDERDORP EN ZOETERWOUDE


Wij rijden niet alleen voor opdrachtgevers in Leiden zelf, maar halen binnen de gehele regio zendingen op binnen de afgesproken tijd. Wij zijn dus ook uw koerier voor Rijnsburg, Leiderdorp, Zoeterwoude en alle andere gemeenten rondom Leiden die onderaan deze pagina staan.


KOERIER PRIJZEN EN TARIEVEN


Top Koeriers verzorgt uw sneltransport snel, betrouwbaar en tegen lage kosten. Met onze koerier prijzen zijn wij 30% tot 35% goedkoper dan andere koeriersbedrijven. Bel 088 – 35 35 900 of kijk voor meer informatie op koerier tarieven.


MEER OVER KOERIERSDIENST LEIDEN EN OMSTREKEN


Top Koeriers rijdt vanuit Leiden direct via de A4 in noordelijke en zuidelijke richting en via de N11 in oostelijke richting. Afhankelijk van de bestemming bij het sneltransport en de verkeersdrukte kan onze koerier ook kiezen voor de A44 richting het noord/westen of Den Haag. Onze opdrachtgevers bevinden zich in de binnenstad van Leiden en in Rijnsburg, Leiderdorp en Zoeterwoude. Bovendien vertrekken wij vanuit omliggende gemeenten zoals Sassenheim, Katwijk, Oestgeest, Voorschoten en Roelofarendsveen. Lees meer over ons werk als spoedkoerier Leiden en internationaal koerier op de pagina koeriersdiensten.


TOP KOERIERS VOOR LEIDEN EN OMSTREKEN


Koeriersdienst voor Leiden, Rijnsburg, Leiderdorp, Zoeterwoude, Sassenheim, Katwijk, Oestgeest, Voorschoten, Roelofarendsveen.

© Copyright 2006-2021 | Top Koeriers B.V. | Chamber of Commerce : 34097543

powered by Everything WordPress theme