KOERIER REGIO LEEUWARDEN EN OMGEVING


Top Koeriers rijdt voor opdrachtgevers in de provincie Friesland tot ver daarbuiten. Bel 088 – 35 35 900 en onze koerier is binnen de afgesproken tijd aanwezig om het pakket af te halen in de stad Leeuwarden en omliggende gemeenten in de provincie Friesland.


KOERIERDIENST VOOR SNELTRANSPORT


Sneltransport is een spoedzending die direct, zonder overslag of vertraging, de bestemming moet bereiken. De chauffeurs van onze koeriersdienst staan voor u gereed in Leeuwarden! Zij halen de zending bij u op in Friesland en rijden rechtstreeks door naar de bestemming in Nederland of in het buitenland.


OOK KOERIER VOOR SNEEK, DRACHTEN EN HEERENVEEN


Wij rijden niet alleen voor opdrachtgevers in Leeuwarden zelf, maar halen binnen de gehele regio zendingen op binnen de afgesproken tijd. Wij zijn dus ook uw koerier voor Sneek, Drachten, Heerenveen en alle andere gemeenten rondom Leeuwarden die onderaan deze pagina staan.


KOERIER PRIJZEN EN TARIEVEN


Top Koeriers verzorgt uw sneltransport snel, betrouwbaar en tegen lage kosten. Met onze koerier prijzen zijn wij 30% tot 35% goedkoper dan andere koeriersbedrijven. Bel 088 – 35 35 900 of kijk voor meer informatie op koerier tarieven.


MEER OVER KOERIERSDIENST UTRECHT


Top Koeriers rijdt vanuit Friesland direct via de A32 in zuidelijke richting en via de A7 in westelijke of oostelijke richting. Afhankelijk van de bestemming bij het sneltransport en de verkeersdrukte kan onze koerier ook kiezen voor de A6 richting het zuid/westen of de A28 in zuid/oostelijke richting. Onze opdrachtgevers bevinden zich in de stad Leeuwarden en in Dronrijp, Stiens, Burgum, Hurdegaryp, Grou, en Akkrum. Bovendien vertrekken wij vanuit omliggende gemeenten zoals Harlingen, Franeker, Dokkum, Drachten, Heerenveen, Joure en Sneek. Lees meer over ons werk als spoedkoerier friesland en internationaal koerier op de pagina koeriersdiensten.


TOP KOERIERS VOOR LEEUWARDEN EN OMSTREKEN


Koeriersdienst voor Leeuwarden, Dronrijp, Stiens, Burgum, Hurdegaryp, Grou, Akkrum, Harlingen, Franeker, Dokkum, Drachten, Heerenveen, Joure, Sneek.

© Copyright 2006-2021 | Top Koeriers B.V. | Chamber of Commerce : 34097543

powered by Everything WordPress theme