Dedicated Vehicle; Wat is het en hoe werkt het?

Vanaf de start van Top Koeriers bijna 25 jaar geleden, worden alle zendingen uitgevoerd middels het “dedicated vehicle” principe. Maar, wat houdt dit precies in? In deze blogpost leggen wij simpel en snel uit wat de voordelen zijn van dit transport en waarom dit de snelste vorm van spoedtransport is.

  • Een dedicated vehicle betekent letterlijk: Een auto die exclusief voor één klant rijdt.
  • De chauffeur die de zending ophaalt, is ook de chauffeur die het aflevert. Uw zending wordt dus NOOIT aan een andere chauffeur (of partij) overhandigd. Dit bevorderd de snelheid van het transport enorm!
  • Dit transport is zo snel, omdat de zending direct van A naar B gaat. Er zal nooit gecombineerd worden met andere opdrachtgevers.
  • Omdat exclusief voor u gereden wordt, is deze dienstverlening zeer flexibel. Last-minute aanpassingen zijn geen enkel probleem. De planning van Top Koeriers staat in direct contact met al haar chauffeurs, waardoor wijzigingen binnen enkele seconden doorgevoerd kunnen worden.

Wilt u meer weten? U kunt 24/7 contact opnemen met onze centrale planning voor informatie, een prijsaanvraag of een opdracht plaatsen.