KOERIER BETUWE: TIEL - ZALTBOMMEL


Top Koeriers rijdt voor opdrachtgevers in de regio Tiel – Zaltbommel tot ver daarbuiten. Bel 088 – 35 35 900 en onze koerier is binnen de afgesproken tijd aanwezig om het pakket af te halen in Tiel en omliggende gemeenten in de Betuwe.


KOERIERDIENST VOOR SNELTRANSPORT


Sneltransport is een spoedzending die direct, zonder overslag of vertraging, de bestemming moet bereiken. De chauffeurs van onze koeriersdienst staan voor u gereed in Tiel en Waardenburg! Zij halen de zending bij u op in de regio en rijden rechtstreeks door naar de bestemming in Nederland of in het buitenland.


OOK KOERIER VOOR GELDERMALSEN, HEDEL EN OCHTEN


Wij rijden niet alleen voor opdrachtgevers in Tiel en Waardenburg zelf, maar halen binnen de gehele Betuwe zendingen op binnen de afgesproken tijd. Wij zijn dus ook uw koerier voor Geldermalsen, Hedel Ochten en alle andere gemeenten rondom Tiel en Zaltbommel die onderaan deze pagina staan.


KOERIER PRIJZEN EN TARIEVEN


Top Koeriers verzorgt uw sneltransport snel, betrouwbaar en tegen lage kosten. Met onze koerier prijzen zijn wij 30% tot 35% goedkoper dan andere koeriersbedrijven. Bel 088 – 35 35 900 of kijk voor meer informatie op koerier tarieven.


MEER OVER KOERIERSDIENST TIEL EN BETUWE


Top Koeriers rijdt vanuit Tiel direct via de A15 in westelijke of oostelijke richting en de A2 in noordelijke of zuidelijke richting. Afhankelijk van de bestemming bij het sneltransport en de verkeersdrukte kan onze koerier ook kiezen voor de N323 richting het zuiden of de N233 in noordelijke richting. Onze opdrachtgevers bevinden zich in de binnenstad en industriegebieden van Tiel en in de industriegebieden van Geldermalsen, Waardenburg en Zaltbommel. Bovendien vertrekken wij vanuit omliggende gemeenten in de Betuwe zoals Beesd, Hedel en Ochten. Lees meer over ons werk als spoedkoerier Tiel en internationaal koerier op de pagina koeriersdiensten.


TOP KOERIERS VOOR ARNHEM EN OMSTREKEN


Koeriersdienst voor Ammerzoden, Beesd, Culemborg, Geldermalsen, Gorinchem, Hedel, Leerdam, Ophemert, Tiel, Waardenburg en Zaltbommel.

© Copyright 2006-2021 | Top Koeriers B.V. | KVK : 34097543

powered by Everything WordPress theme