Truckland B.V. en Top Koeriers B.V.; een 20 jaar lange samenwerking

In deze post laten wij u graag kennis maken met één van onze oudste klanten; Truckland B.V. Een zeer gewaardeerde klant waar Top Koeriers al meer dan 20 jaar het spoedtransport voor uitvoert.

Truckland B.V is een begrip binnen de markt voor bedrijfsvoertuigen. Met 12 vestigingen in Nederland, België en Spanje richt Truckland zich op de levering en het onderhoud van bedrijfsvoertuigen en alles wat daarmee verwant is. Truckland is merkdealer van DAF, Fiat Professional, Ginaf, TATRA en de elektrische bedrijfsauto’s van Maxus.

Top Koeriers is al meer dan 20 jaar partner voor het verzorgen van Truckland’s spoedtransport. Wij opereren alsof wij deel uitmaken van hun organisatie. Onze chauffeurs kennen veel monteurs van Truckland en kennen goed de weg in alle filialen.

Bart Houtman, manager Purchase & Operations Parts van Truckland B.V. noemt als grote pré aan onze samenwerking:

“Het centrale nummer van Top Koeriers is altijd goed bereikbaar. Zo zijn wij verzekerd van een goede, snelle afhandeling en uitvoering van de zendingen.”

Echter zijn niet alle ritten zo klip-en-klaar als het rijden van A naar B. Sporadisch worden er ook grotere vrachten gereden vanuit Amsterdam met meerdere bestemmingen. Dit maakt ons dé logistieke partner voor spoedtransport.

Een mooie herinnering uit de oude doos zijn de opdrachten met écht maatwerk. Onze centrale planning werd regelmatig gebeld met het verzoek een motoronderdeel op te halen bij een filiaal en die met spoed naar een monteur te brengen, die een defecte truck weer op gang aan het helpen was. Echter stond die truck niet bij een garage, maar langs de snelweg! De dichtstbijzijnde hectometerpaal werd doorgegeven, waarna een Top Koerier zich er naartoe haastte.

Op naar nog veel meer jaren samenwerken!