4 transportproblemen die u heeft en Top Koeriers voor u oplost.

In deze blog bespreken wij vier veel voorkomende transportproblemen. Ook bespreken wij de oplossing, die Top Koeriers biedt op elk van deze problemen.

1.Het transport gaat niet snel genoeg.

Veel transportbedrijven maken routes of hebben hubs. Alhoewel dit efficiënt is, gaat dit ten koste van de snelheid. Dit is absoluut geen optie als u een belangrijk document snel bij uw notaris moet krijgen, of een aanbesteding voor een bepaalde tijd moet indienen.
De Top oplossing: Bij Top Koeriers gaat het transport zo snel mogelijk. Het wordt binnen 20 minuten (of binnen de afgesproken tijd) opgehaald, waarna het direct en zonder tussenstops naar de plek van bestemming wordt gebracht. Dit is het snelst mogelijke vervoer over de weg, recht achter vervoer met zwaailichten. Top Koeriers is hier een pionier in.

2. Er wordt niet zorgvuldig genoeg met uw pakket omgegaan.

Doordat uw pakket in een hub beland, is de kans groot dat dit in een sorteercentrum terecht komt, of van bus naar bus wordt overgegeven. Dit vergroot de kans op schade of zelfs het zoekraken van uw pakket.
De Top oplossing: 
Omdat uw pakket direct wordt opgehaald en afgeleverd, wordt uw pakket dus maar in één auto getransporteerd, gereden door één chauffeur. In wezen ziet het pakket maar 3 personen: Degene die het pakket overhandigd, de chauffeur en de ontvanger.

3. Transport is te duur.

Spoedtransport is in de regel een dure vorm van transport. Echter, is het vaak wel noodzakelijk. Vooral in de medische sector.
De Top-oplossing:
 Omdat spoedtransport onze specialiteit is, is het voor ons mogelijk tot wel 35% voordeliger te zijn dan andere koeriersdiensten. Als u nadenkt over het uitbesteden van uw transport, zal dit bij ons vaak veel voordeliger zijn dan het in eigen beheer laten uitvoeren, of door een andere spoedkoeriersdienst.

4. U heeft speciale ophaal-of afleverinstructies.

Vele zendingen zijn iets ingewikkelder dan het simpelweg brengen naar een goederenontvangst of receptie. Vaak moet het diep een ziekenhuis in gebracht worden, of naar een specifiek persoon gebracht worden in een kantorencomplex.
De Top-oplossing:
Wij zorgen ervoor dat onze chauffeur op de hoogte is van alle instructies. Uw pakket wordt bij de juiste persoon of de juiste afdeling afgeleverd. Als het om wat voor omstandigheid dan ook niet mocht lukken, wordt er altijd met u contact opgenomen om samen tot een passende oplossing te komen.