Leaders in Rush with Personal Touch

Onze nieuwe site is live!

Het is zo ver; de website heeft een update gekregen!
Geen nood, onze service blijft zoals u gewend bent 😉

Wat is er nieuw?

 1. Deze pagina!

  Wij hebben de pagina “nieuws” toegevoegd aan onze website. Hierin zult u updates over Top Koeriers vinden, maar ook het actuele nieuws in de transportsector.

 2. Diensten

  Wij hebben de pagina’s van onze diensten overzichtelijker gemaakt. Als u op diensten klikt, ziet u een simpele overview van alle diensten die wij aanbieden. Als u uw muis over het woord diensten beweegt, ontvouwt zich een klein menu, waarin u ook onze diensten kunt vinden. Per dienst geven wij een uitgebreide uitleg.

 3. Top Koerier inschakelen

  Door de knop  “boek hier uw Top Koerier” is het nog makkelijker geworden een prijs – of rit aanvraag te maken. U zult zo snel mogelijk teruggebeld worden door onze centrale planning om de prijs of rit te bevestigen.
  Uiteraard kunt u ook gewoon bellen: 088 – 35 35 900

 4. Social Media

  Wij zijn erg actief op social media. U kunt nu onze Facebook en Linkedin feed vinden op verschillende pagina’s op de website. Ook hebben wij een aantal snelkoppelingen toegevoegd, waardoor u ons op uw favoriete social media kunt volgen!

 5. Recensies

  Wij zijn erg trots op de positieve ervaringen van onze bestaande én nieuwe klanten. U kunt alle ervaringen nu teruglezen op onze hoofdpagina.

© Copyright 2006-2021 | Top Koeriers B.V. | KVK : 34097543

powered by Everything WordPress theme