KOERIER MEPPEL EN OMGEVING


Top Koeriers rijdt voor opdrachtgevers in de regio Meppel tot ver daarbuiten. Bel Bel 088 – 35 35 900 en onze koerier is binnen de afgesproken tijd aanwezig om het pakket af te halen in de stad Meppel en omliggende gemeenten in de provincies Drenthe en Overijssel.


KOERIERDIENST VOOR SNELTRANSPORT


Sneltransport is een spoedzending die direct, zonder overslag of vertraging, de bestemming moet bereiken. De chauffeurs van onze koeriersdienst staan voor u gereed in Meppel! Zij halen de zending bij u op in Drenthe of Overijjssel en rijden rechtstreeks door naar de bestemming in Nederland of in het buitenland.


OOK KOERIER VOOR STEENWIJK, HOOGEVEEN EN STAPHORST


Wij rijden niet alleen voor opdrachtgevers in Meppel zelf, maar halen binnen de gehele regio zendingen op binnen de afgesproken tijd. Wij zijn dus ook uw koerier voor Steenwijk, Hoogeveen, Staphorst en alle andere gemeenten rondom Meppel die onderaan deze pagina staan.


KOERIER PRIJZEN EN TARIEVEN


Top Koeriers verzorgt uw sneltransport snel, betrouwbaar en tegen lage kosten. Met onze koerier prijzen zijn wij 30% tot 35% goedkoper dan andere koeriersbedrijven. Bel 088 – 35 35 900 of kijk voor meer informatie op koerier tarieven.

Meppel

 


MEER OVER KOERIERSDIENST MEPPEL


Top Koeriers rijdt vanuit Meppel direct via de A32 in noordelijke richting en via de A28 in oostelijke en zuidelijke richting. Afhankelijk van de bestemming bij het sneltransport en de verkeersdrukte kan onze koerier ook kiezen voor de A6 richting het westen of de N48 in zuid/oostelijke richting. Onze opdrachtgevers bevinden zich in de stad Meppel en in Steenwijk, Hoogeveen en Staphorst. Bovendien vertrekken wij vanuit omliggende gemeenten zoals Ruinen, Genemuiden, Balkbrug en Dalfsen. Lees meer over ons werk als spoedkoerier Meppel en internationaal koerier op de pagina koeriersdiensten.


TOP KOERIERS VOOR MEPPEL EN OMSTREKEN


Koeriersdienst voor Steenwijk, Nijeveen, Havelte, Ruinen, Hoogeveen, De Wijk, Nieuwleusen, Giethoorn, Genemuiden, Zwartsluis, Staphorst, Balkbrug en Dalfsen.

© Copyright 2006-2021 | Top Koeriers B.V. | KVK : 34097543

powered by Everything WordPress theme