Leaders in Rush with Personal Touch

LEADER IN RUSH WITH A PERSONAL TOUCH

Een zending zo snel én persoonlijk mogelijk van verzender naar ontvanger brengen; dat is de specialiteit van Top Koeriers. Maar, wat gebeurt er eigenlijk als u een zending bij ons aanmeldt?


LEADERS IN RUSHWITH PERSONAL TOUCH


1.

Aanmelden
U meldt uw zending door onze centrale planning te bellen, die altijd bereikbaar is, of een e-mail te sturen met de complete ophaal-en aflevergegevens.

Al uw wensen voor het verzenden van uw pakket worden meegenomen en doorgegeven aan de chauffeur, zodat het pakket, indien gewenst, bij de juiste persoon wordt afgeleverd.

2.

Ophalen
Onze ervaren planners nemen contact op met één van onze chauffeurs, die zich op dat moment op de kortst mogelijke afstand van het ophaaladres bevindt.

Onze chauffeur neemt het pakket persoonlijk in ontvangst en gaat voor u op pad alsof wij deel uitmaken van uw organisatie.

3.

Onderweg
Uw pakket wordt binnen de kortst mogelijke tijd opgehaald en er wordt direct koers gezet naar de bestemming, zonder overdracht aan derden of overslag.

Wij gaan verder dan de voordeur en zorgen er derhalve voor dat uw pakket persoonlijk wordt afgeleverd bij de geadresseerde.

4.

Achteraf
U ontvangt een digitale afleverbevestiging na aflevering.

Op uw afleverbewijs staan alle gegevens die u nodig hebt. Mocht u toch nog extra informatie wensen, is dit altijd op te vragen bij de planning.


DE GROOTSTE VOORDELEN VAN TOP KOERIERS


  • In ons vakgebied zijn wij marktleider. Dat komt mede door onze grootschaligheid, waardoor wij uitermate efficiënt kunnen werken. Dit is ook een belangrijke garantie voor onze beschikbaarheid.
  • Doordat wij efficiënt kunnen werken, kunnen wij de kosten per kilometer veel lager houden dan elke andere spoedvervoerder. Bekijk hier onze tarieven en neem de proef op de som!
  • Alles bij Top Koeriers draait om persoonlijk contact. Onze planners en chauffeurs vormen een hecht team en optimale dienstverlening voor onze opdrachtgevers is het doel.
  • Wanneer u ook belt, u wordt altijd direct te woord gestaan door één van onze ervaren planners. Zonder wachtmuziek!
  • Zendingen van Top Koeriers vinden altijd 1:1 plaats. Hierbij gaan wij verder dan een slagboom of receptie. Onze chauffeurs kennen de contactpersonen van magazijnen tot operatiekamers vaak persoonlijk.

© Copyright 2006-2021 | Top Koeriers B.V. | KVK : 34097543

powered by Everything WordPress theme