Spoedzending nodig? Bel direct 088 - 35 35 900
Spoedzending? 088 - 35 35 900

Leaders in Rush with Personal Touch


LEADER IN RUSH WITH A PERSONAL TOUCH


Een zending zo snel én persoonlijk mogelijk van de verzender naar de ontvanger brengen: dát is de specialiteit van Top Koeriers!

Zendingen kunnen technische onderdelen zijn, waardevolle documenten en zelfs menselijke organen. Met als overeenkomst dat er haast geboden is. Dan is een strakke planning noodzakelijk. Daarom werkt Top Koeriers met ervaren, professionele planners die 24 uur per dag, zeven dagen per week telefonisch bereikbaar zijn. Zij nemen direct contact op met onze chauffeur die zich op dat moment op de kortste afstand van de verzender bevindt. De chauffeur neemt de zending persoonlijk in ontvangst en zet direct koers naar de bestemming. Zonder distributie of overslag. Hij levert de zending persoonlijk af bij de geadresseerde.


 • LEADERS IN RUSH


  Top Koeriers - Top Koeriers rijdt voor opdrachtgevers in heel Nederland tot ver daarbuiten. In veel regio's is onze koerier binnen 15 tot 20 minuten aanwezig om het pakket af te halen.

  Rush staat voor spoed. Het is de vertaling van ‘zich haasten’. Dat is wat wij elke dag doen. Zowel in heel Nederland als naar bestemmingen in het buitenland. Voor een groot aantal opdrachtgevers. Al 20 jaar lang!

  Top Koeriers neemt een unieke positie in tussen enerzijds logistieke dienstverleners die pakketten verplaatsen via meerdere vrachtwagens en magazijnen, zoals de overnight shipments van DHL en TNT, en anderzijds de ZZP’ers die transport aanbieden zonder structuur van professionele planning en automatisering.

  Op ons vakgebied zijn wij marktleider. Dat komt mede door onze grootschaligheid, waardoor wij uitermate efficiënt kunnen werken en de kosten per kilometer veel lager kunnen houden dan elke andere spoedvervoerder. De schaalgrootte van Top Koeriers is bovendien een belangrijke garantie voor onze beschikbaarheid. Als de dichtstbijzijnde chauffeur al op weg is naar zijn bestemming, dan roepen onze planners gewoon de volgende chauffeur op!


 • PERSONAL TOUCH


  Top Koeriers - Top Koeriers rijdt voor opdrachtgevers in heel Nederland tot ver daarbuiten. In veel regio's is onze koerier binnen 15 tot 20 minuten aanwezig om het pakket af te halen.

  Daarnaast draait alles bij Top Koeriers om het persoonlijke contact. Onze planners en chauffeurs vormen een hecht team. Alles staat in het teken van optimale dienstverlening aan onze opdrachtgevers. Dat merkt u direct als u belt en één van onze planners aan de telefoon krijgt. Hij of zij zal u er alles aan doen om de snelste oplossing te vinden voor uw specifieke spoedzending. Ook nadat deze door de chauffeur is afgehaald zal de planner de zending blijven volgen.

  De dienstverlening van Top Koeriers vindt altijd 1:1 plaats. Zendingen worden persoonlijk door de chauffeur in ontvangst genomen, direct vervoerd naar de bestemming en wederom persoonlijk door dezelfde chauffeur overhandigd aan de ontvanger. Daarbij gaan we verder dan slagboom of receptie: onze chauffeurs kennen de contactpersonen van magazijnen tot operatiekamers vaak persoonlijk.


BETROUWBARE SPOEDTRANSPORT TEGEN LAGE TARIEVEN


Hebt u een zending die met spoed naar de bestemming moet? Wilt u persoonlijke aandacht voor het transport? Kies dan voor de betrouwbaarheid van de marktleider! Dan profiteert u ook nog van onze lage tarieven. Bel 088 – 35 35 900 voor meer informatie!