KOERIER ALKMAAR EN OMSTREKEN


Top Koeriers rijdt voor opdrachtgevers in Alkmaar tot ver daarbuiten. Bel 088 – 35 35 900 en onze koerier is binnen de afgesproken tijd aanwezig om het pakket af te halen in Alkmaar en omliggende gemeenten.


KOERIERDIENST VOOR SNELTRANSPORT


Sneltransport is een spoedzending die direct, zonder overslag of vertraging, de bestemming moet bereiken. De chauffeurs van onze koeriersdienst staan voor u gereed in Alkmaar! Zij halen de zending bij u op en rijden rechtstreeks door naar de bestemming in Nederland of in het buitenland.


OOK KOERIER VOOR CASTRICUM, UITGEEST, HEERHUGOWAARD E.O.


Wij rijden niet allleen voor opdrachtgevers in Alkmaar zelf, maar halen binnen de hele regio groot Alkmaar zendingen op binnen de afgesproken tijd. Wij zijn dus ook uw koerier voor Castricum, Heerhugowaard, Uitgeest en alle andere gemeenten die onderaan deze pagina staan.


KOERIER PRIJZEN EN TARIEVEN


Top Koeriers verzorgt uw sneltransport snel, betrouwbaar en tegen lage kosten. Met onze koerier prijzen zijn wij 30% tot 35% goedkoper dan andere koeriersbedrijven. Bel 088 – 35 35 900 of kijk voor meer informatie op koerier tarieven.


MEER OVER KOERIERSDIENST ALKMAAR


Top Koeriers rijdt vanuit Alkmaar meestal via de A9 in zuidelijke richting. Afhankelijk van de bestemming bij het sneltransport en de verkeersdrukte kan onze koerier ook kiezen voor de A7 richting Afsluitdijk of Amsterdam. Onze opdrachtgevers bevinden zich in de binnenstad van Alkmaar, maar ook op de Beverkoog, in de Boekelermeer en omliggende gemeenten zoals Castricum, Uitgeest en Heerhugowaard. Lees meer over ons werk als spoedkoerier Alkmaar en internationaal koerier op de pagina koeriersdiensten.


TOP KOERIERS VOOR ALKMAAR EN OMGEVING


Koeriersdienst voor Akersloot, Alkmaar, Assendelft, Bergen, Castricum, Egmond, Heerhugowaard, Heiloo, Krommenie, Langedijk, Limmen, Schermer en Uitgeest.

© Copyright 2006-2021 | Top Koeriers B.V. | Chamber of Commerce : 34097543

powered by Everything WordPress theme