KOERIER HAARLEM


Top Koeriers rijdt voor opdrachtgevers in Haarlem tot ver daarbuiten. Bel 088 – 35 35 900 en onze koerier is binnen de afgesproken tijd aanwezig om het pakket af te halen in Haarlem en omliggende gemeenten.


KOERIERDIENST VOOR SNELTRANSPORT


Sneltransport is een spoedzending die direct, zonder overslag of vertraging, de bestemming moet bereiken. De chauffeurs van onze koeriersdienst staan voor u gereed in Haarlem! Zij halen de zending bij u op en rijden rechtstreeks door naar de bestemming in Nederland of in het buitenland.


OOK KOERIER VOOR SANTPOORT, BLOEMENDAAL EN HALFWEG


Wij rijden niet alleen voor opdrachtgevers in Haarlem zelf, maar halen binnen de regio Groot Haarlem zendingen op binnen de afgesproken tijd. Wij zijn dus ook uw koerier voor Santpoort, Bloemendaal, Halfweg, Zwanenburg en alle andere gemeenten die onderaan deze pagina staan.


KOERIER PRIJZEN EN TARIEVEN


Top Koeriers verzorgt uw sneltransport snel, betrouwbaar en tegen lage kosten. Met onze koerier prijzen zijn wij 30% tot 35% goedkoper dan andere koeriersbedrijven. Bel 088 – 35 35 900 of kijk voor meer informatie op koerier tarieven.


MEER OVER KOERIERSDIENST HAARLEM


Top Koeriers rijdt vanuit Haarlem meestal via de A200 in oostelijke richting. Afhankelijk van de bestemming bij het sneltransport en de verkeersdrukte kan onze koerier ook kiezen voor de A5 richting het zuiden of de A22 in noordelijke richting. Onze opdrachtgevers bevinden zich in de binnenstad van Haarlem, maar ook in de Waarderpolder, Schalkwijk en omliggende gemeenten zoals Santpoort, Bloemendaal, Halfweg en Zwanenburg. Lees meer over ons werk als spoedkoerier Haarlem en internationaal koerier op de pagina koeriersdiensten.


TOP KOERIERS VOOR HAARLEM EN OMGEVING


Koeriersdienst voor Bloemendaal, Driehuis, Haarlem, Halfweg, Lijnden,  Overveen, Santpoort, Spaarnwoude en Zwanenburg.

© Copyright 2006-2021 | Top Koeriers B.V. | Chamber of Commerce : 34097543

powered by Everything WordPress theme