Spoedzending nodig? Bel direct 088 - 35 35 900
Spoedzending? 088 - 35 35 900

Groot transport – Ophalen Noord-Holland

Ook al zijn wij gespecialiseerd in klein spoed transport, wij bieden ook groter transport aan. Van combo tot kleppenwagen en zelfs een trailer, bij Top Koeriers vindt u het vervoer dat bij uw zending past. 

Op dit moment hebben wij de mogelijkheid om uw groottransport op te halen in de gehele provincie Noord-Holland en te brengen waar u ook maar wilt. Wij streven er naar om de ophaalmogelijkheden uit te breiden door  het hele land. Houd ons nieuws in de gaten voor alle updates hier over!

Tempratuur gecontroleerd of gekoeld transport – Ophalen Noord-Holland

Omdat wij een grote speler zijn als het aankomt op medisch spoedtransport, is het tijd om onze diensten hiervoor uit te breiden. Vanaf heden bieden wij  nu ook gekoeld of tempratuur gecontroleerd transport aan. Dit is ideaal voor het vervoeren van “human organs”, waar wij zeer bekend mee zijn. Ook kunnen wij zendingen met droogijs vervoeren. 

Neem contact op met onze planning: 088 – 35 35 900 om te zien wat onze mogelijkheden zijn!

Wij zijn druk bezig deze speciale dienstverleningen aan te bieden door het hele land. Bent u op zoek naar een betrouwbare, flexibele en veelzijdige transporteur? Bel of e-mail ons, zodat we gezamenlijk tot een passende oplossing kunnen komen!

Volg hier alle updates over onze ophaalmogelijkheden voor speciaal transport.