KOERIER BEVERWIJK EN IJMOND


Top Koeriers rijdt voor opdrachtgevers in de IJmond tot ver daarbuiten. Bel 088 – 35 35 900 en onze koerier is binnen de afgesproken tijd aanwezig om het pakket af te halen in Beverwijk en omliggende gemeenten.


KOERIERDIENST VOOR SNELTRANSPORT


Sneltransport is een spoedzending die direct, zonder overslag of vertraging, de bestemming moet bereiken. De chauffeurs van onze koeriersdienst staan voor u gereed in Beverwijk! Zij halen de zending bij u op en rijden rechtstreeks door naar de bestemming in Nederland of in het buitenland.


OOK KOERIER VOOR HEEMSKERK, VELSEN, IJMUIDEN E.O.


Wij rijden niet allleen voor opdrachtgevers in Beverwijk zelf, maar halen binnen de hele regio groot Alkmaar zendingen op binnen de afgesproken tijd. Wij zijn dus ook uw koerier voor Heemskerk, Velsen, IJmuiden en alle andere gemeenten die onderaan deze pagina staan.


KOERIER PRIJZEN EN TARIEVEN


Top Koeriers verzorgt uw sneltransport snel, betrouwbaar en tegen lage kosten. Met onze koerier prijzen zijn wij 30% tot 35% goedkoper dan andere koeriersbedrijven. Bel 088 – 35 35 900 of kijk voor meer informatie op koerier tarieven.


MEER OVER KOERIERSDIENST BEVERWIJK


Top Koeriers rijdt vanuit Beverwijk meestal via de A9/A22 in zuidelijke richting. Afhankelijk van de bestemming bij het sneltransport en de verkeersdrukte kan onze koerier ook kiezen voor de A8 richting Amsterdam of de A9 in noordelijke richting. Onze opdrachtgevers bevinden zich in de binnenstad van Beverwijk, maar ook op de Trompet, De Houtwegen, nabij Tata Steel, in de havens van de IJmond en omliggende gemeenten zoals Heemskerk, Velsen en IJmuiden. Lees meer over ons werk als spoedkoerier Alkmaar en internationaal koerier op de pagina koeriersdiensten.


TOP KOERIERS VOOR BEVERWIJK, IJMOND EN OMGEVING


Koeriersdienst voor Assendelft, Beverwijk, Driehuis, Heemskerk, Velsen, IJmuiden en Wijk aan Zee.

© Copyright 2006-2021 | Top Koeriers B.V. | KVK : 34097543

powered by Everything WordPress theme